L’escriptor tonenc Albert Canadell, presenta La ferida i Rebrot de bosc

Comparteix

El pròxim dissabte 17 d’abril a les 18h, l’escriptor tonenc Albert Canadell presentarà a l’espai Muriel Casals les seves darreres novel·les, “La ferida” (Pagès Editors), Premi Recull de narració ‘Joaquim Ruyra’ 2020; i la més recent, “Rebrot de bosc” (Pagès Editors. 2021).

“La ferida” és una història que travessa l’Amazones de punta a punta, des de la desembocadura a l’arxipèlag de Marajó, fins al naixement del vast riu, al Perú. Dues narracions on els personatges fugen de la selva humana i de les turbulències interiors per endinsar-se a la veritable selva, una natura desmesurada, la metafòrica ferida oberta.

“Rebrot de bosc” és la darrera novel·la de l’autor, on aborda també la relació humana amb la natura. Dos personatges antagònics, uns decideixen dur a terme la utopia de viure en un barranc remot, un paradís enganyós, sense contacte amb la civilització i refer les seves vides en un intent de redimir-se, i uns altres s’hi troben involuntàriament atrapats per les circumstàncies. La narració veu també de “flashbacks” que ens porten a escenes de la vida d’un clan del neolític, i deixen entreveure allò immutable de la condició de l’ésser humà, del seu precari equilibri amb l’entorn, la vulnerabilitat i també la seva fortalesa, adaptabilitat i persistència en la construcció cíclica de nous models de convivència.

Dues novel·les que ben aviat podràs venir a buscar a la Biblioteca.

Sobre Albert Canadell

Albert Canadell

A la Biblioteca trobaràs

També et pot interessar