Les vicissituds d’un narrador: lliçó pràctica sobre escriptura, taller a càrrec de l’autor Marc Capdevila

Comparteix

Fins al 10 de setembre et pots inscriure al primer taller d’escriptura que es realitzarà a la Biblioteca, i que durà a terme l’escriptor i veí de Tona, Marc Capdevila, autor de novel·les com Aigua pudenta (Cossetània, 2010) ambientada al nostre municipi, La Biblia de pedra (Edicions 62, 2014), El jaç del Faquir (Efadós, 2018), o la més recent, L’observador de núvols que ha rebut el premi Ciutat de Tarragona Pin i Soler. Obra inspirada en el llibre  El vigilant en el Camp de Sègol  (J.D.Salinger)  on es relata la vida d’un adolescent “mal educat i culte”.

El taller gratuït, tindrà lloc els dies 12 i 19 de setembre a les 18.30h, amb una durada aproximada de 2h per sessió.

A tots aquells que sentiu el desig d’expressar les vostres inquietuds però no sabeu quin enfocament donar-hi, per on començar, quines preguntes cal fer-se.

Els que voleu conèixer com es construeix un relat, saber més sobre la creació dels personatges, l’estructura, l’argument i les subtrames, saber més sobre el conflicte, l’escenari físic i temporal, sobre el to i el ritme…

Els que ja escriviu però us pregunteu si cal planificar o és millor deixar espai a la improvisació, què fer davant del bloqueig, el vocabulari a utilitzar. Els que voleu aprendre petits trucs per ajudar a avançar en la narració. Els que us pregunteu què fer un cop tens el manuscrit…

Aquells a qui us interessa la literatura en un sentit ampli, sigui poesia, contes, relats, teatre o guions.

Tots podeu apropar-vos al món de la creació literària, a través d’aquest taller que parteix de les pròpies vicissituds de l’escriptor Marc Capdevila. Les inscripcions són limitades. No perdis una oportunitat magnífica per aprendre i alimentar la teva creativitat.


També et pot interessar