Les imatges del que ha succeït a la Biblioteca les darreres setmanes

Comparteix

Durant unes setmanes la Biblioteca ha comptat amb varis actes destinats al públic infantil i adult, avui us deixem amb les seves imatges.

L’escriptor barceloní Andreu Martin, va parlar sobre la novel·la Cicatrius de 1714, Premi Ciutat de Badalona 2013. Un activitat emmarcada dins dels actes del Tricentenari de Tona i que ha comptat amb el suport de la Llibreria Cal Poquet de Tona. 

El segon Laboratori familiar, destinat a infants i familiars de 6 a 11 anys, portat a terme per Marta Roig. Un matí de dissabte on els participants es van convertir en investigadors per tal d’ajudar a la policia a resoldre el cas d’en Panxa Plena, el llop ferotge. 

El Dia internacional del drets dels infants. La Biblioteca va col·laborar amb Hadar, l’associació de dones de Tona i la Ludoteca Jocs, acollint l’hora del conte La germana dels set corbs realitzada per Elena Tomas, les activitats desenvolupades per la Ludoteca jocs, i el col·loqui sobre literatura infantil amb les autores, M.Carme Bernal i Carme Rubio, responsables de la col·lecció infantil, de l’Abadia Montserrat, L’Onada, Dones protagonistes

També et pot interessar