Les imatges del Club de Lectura amb Eduard Màrquez

Comparteix

El passat dimecres ens va visitar l’escriptor Eduard Màrquez per a comentar amb nosaltres la seva darrera novel·la L’últim dia abans de demà (Empúries, 2011).

En un ambient càlid i familiar, l’autor ens va fer una pinzellada de l’origen del llibre, de com el va anar gestant de mica en mica amb fragments autobiogràfics, tot reivindicant l’ofici d’escriptor i l’escriptura amb ofici. L’autor també va esbossar les claus del seu procés creatiu, ressaltant la importància de la musicalitat del text, així com alguns dels seus referents literaris i artístics.

La trobada va ser especial, a més, perquè d’entre el públic hi havia una antiga estudiant que, uns anys enrere, va llegir a l’autor arran d’una visita d’aquest al seu centre escolar, i fou precisament aquest encontre el que va despertar el seu interès per la lectura. Instants màgics que ben bé podrien esdevenir literatura.

Clicant aquí podràs accedir a les fotografies del Club de Lectura.
Aprofitem per recordar-te que a la biblioteca de tona trobaràs l’exemplar del llibre dedicat per l’autor i una part de la seva producció bibliogràfica adreçada a públic infantil.

També et pot interessar