León a la terra dels homes, teatre a la Sala La Canal, basat en l’obra el Petit Príncep d’Antoine de Saint-Exupéry

Comparteix

Demà divendres 4 de novembre a les 20.30 h, no et perdis l’obra, León a la terra dels homes, de la companyia Inútils Mots, dins de la programació de la Sala La Canal de Tona.

L’any 1944 Antoine de Saint-Exupéry fa un crit desesperat des del desert, per als nens del món. Léon és una relectura teatral de la cèlebre obra de l’autor francès, per parlar del valor de l’amistat en temps d’individualisme, de la nostra responsabilitat personal amb el que ens és proper, dels vincles afectius entre les persones. Una faula moral que apel·la al nen que tots duem a dintre per fer-nos reflexionar sobre temes universals: l’amor, l’amistat, la mort.

L’espectacle recull l’esperit de l’autor i juga amb ell a fer possible que les paraules del seu personatge universal, creat durant la Segona Guerra Mundial, siguin dites en el nostre present per algú molt més vell, però igualment net, ingenu, fràgil i tossut. Algú que podria respondre a la personalitat de Léon Werth, el seu gran amic. Un antic combatent de la Primera Gran Guerra que va ser perseguit pels nazis a França, mentre l’autor escrivia El petit príncep als Estats Units.

El Petit Príncep ha estat traduït a més de cent vuitanta llengües i dialectes i ha estat inclòs pel diari Le Monde a la llista dels 100 millors llibres del segle XX. El petit príncep és un cant a l’aventura que significa aprendre. És una crítica ferotge al món dels adults i al que la societat considera important. A la biblioteca trobaràs diverses adaptacions d’El Petit Príncep per a tots els públics. També en llibre electrònic.

Compra les teves entrades en línia o a la Biblioteca.

També et pot interessar