Lectures compartides en una acció adreçada a la gent gran

Comparteix

Dilluns 3 de maig s’ha iniciat la primera de les trobades amb gent gran. Una hora dedicada a mostrar la Biblioteca i el que es pot trobar en ella. Un recorregut per l’entorn exterior, observant els esgrafiats de Manuel Puig i Genís i traslladant-nos al nostre passat, una estona per a mirar llibres i un recorregut per la vida de l’edifici i de la persona que el va fer possible, Antoni Figueres i Cerdà, a través del joc creat per la Biblioteca.

Un primer dia, al que seguiran d’altres, dedicats a la lectura en veu alta de poesia, relats, articles de premsa, fragments de llibres, de viatges…, on s’intentarà crear un espai d’interacció entre els assistents. La lectura com a mitjà per a compartir experiències i opinions.

L’atzar ha permès que de la mostra de llibres presentada en aquesta primera visita, novel·les, assaig, llibres infantils, que no ho són tant, sempre apostem per trencar barreres i prejudicis, s’hagi obert el llibre L’Abans, Tona recull gràfic, un recull fotogràfic i històric del nostre municipi, en una pàgina on Assumpció, una de les visitants, sortia retratada treballant al balneari Codina.

Aquesta acció adreçada a gent gran es pot dur a terme gràcies a la col·laboració dels habitatges tutelats i la tècnica de gent gran de la Mancomunitat la Plana.

També et pot interessar