Lectura dramatitzada de textos de Salvador Espriu a la Biblioteca

Comparteix

Demà dissabte 26 d’abril a les 19h a la sala d’Exposicions de la Biblioteca Caterina Figueras podeu apropar-vos a l’obra de Salvador Espriu a través de la lectura dramatitzada dels seus textos, al món de les coses petites, de la vida de cada dia, als problemes de l’ésser humà, a l’amor i la dificultat d’estimar, a la difícil relació amb Déu, i a la necessitat de lluita i coratge per enfrontar-nos als problemes.

La producció de l’Associació d’Espectadors del Teatre Lliure està interpretada per Àurea Brufau, Enric Casals, Montserrat Castellvell, Amor Fernández i Mercè López. L’acte està organitzat per la Fundació Privada Buxaderas-Grau.

Sobre Salvador Espriu

Salvador Espriu (Santa Coloma de Farners, 1913 – Barcelona, 1985). És un dels escriptors més significatius de la postguerra i un dels poetes catalans més importants. Tot i que es dóna a conèixer com a narrador, la seva incursió tardana en la poesia no és cap obstacle per aconseguir un ràpid reconeixement, no només dins les lletres catalanes sinó dins la literatura universal. També té un paper important en la recuperació del teatre català. 

Per a saber més

Associació Espectadors del Teatre Lliure

També et pot interessar