L’autor del mes, conversa amb Javier Cercas a l’entrevista virtual

Comparteix

L’escriptor Javier Cercas visitarà la Biblioteca Ramon Fernández Jurado de Castelldefels el proper 21 de febrer a les 19h. Per als que us és difícil assistir, us encoratgem a participar a l’entrevista virtual del mes de febrer, en la que és protagonista. Un espai on els lectors poden preguntar als autors sobre les seves obres. Tens temps fins al 28 de febrer a les 9 del matí per enviar la teva pregunta.  

Javier Cercas (Ibahernando, 1962) és professor de literatura espanyola a la Universitat de Girona. Ha publicat nou novel·les: El móvil, El inquilino, El vientre de la ballena, Soldados de Salamina, La velocidad de la luz, Anatomía de un instante, Las leyes de la frontera, El impostor y El monarca de las sombras.

La seva obra conté també assaig, La obra literaria de Gonzalo Suárez i El punto ciego, i de tres volums de caràcter miscel·lani: Una buena temporada, Relatos reales y La verdad de Agamenón.

Els seus llibres han estat traduïts a més de trenta idiomes i han rebut nombrosos premis nacionals i internacionals, tres d’ells al conjunt de la seva obra: el Premi Internazionale del Salone del Libro di Torino i el Premi FriulAdria, «La storia in un romanzo», a Italia, i el Prix Ulysse a França.

A la Biblioteca trobaràs

Anatomía de un instante / Javier Cercas. Mondadori, 2009
El Impostor / Javier Cercas. Literatura Random House, 2014
Las Leyes de la frontera / Javier Cercas. Mondadori, 2012
El Monarca de las sombras / Javier Cercas. Penguin Random House, 2017
El Móvil / Javier Cercas. Tusquets, 2003
La Velocidad de la luz / Javier Cercas. Tusquets, 2005
La Verdad de Agamenón : crónicas, artículos y un cuento / Javier Cercas. Tusquets, 2006

Per a saber més

També et pot interessar