L’art de posar límits amb Sònia Kliass. Les conferències de Lletra Menuda

Comparteix

Posar límits és un dels aspectes més difícils en què ens trobem a l’hora d’educar els infants. Els més petits necessiten temps per anar construint eines socials i ens necessiten a nosaltres per guiar-los, orientar-los i acompanyar-los en aquest aprenentatge. Assolir un equilibri entre llibertat i límits és un procés complex que demana un esforç per part de l’adult. És per això que els integrants de Lletra Menuda (Escola Bressol Pa amb xocolata, CAP Tona i la Biblioteca) us convidem a la conferència que Sònia Kliass realitzarà el 22 d’octubre a les 17.30h, a l’escola bressol.

Un acte que ens portarà a parlar de conceptes com autoritat, obediència, i que intentarà donar resposta a preguntes com: Quins límits necessiten a cada etapa? Com podem trobar un equilibri entre la rigidesa i la permissivitat? Són incompatibles la llibertat i els límits? Són necessaris els castics? Donem un bon model als infants? Què passa quan els infants no responen a l’expectativa de l’adult? Com podem ajudar-los a gestionar millor les frustracions? Com podem posar els límits dins d’un marc de respecte? 

Per qüestions d’aforament us demanem que ompliu el formulari d’inscripció, i que en cas de no poder assistir ens ho comuniqueu, per tal de no perjudicar a altres persones interessades.

També et pot interessar