L’aroma mediterrani de Giancarlo Arena, al cicle de concerts Al Pati

Comparteix

Dilluns 26 de juny, a les 20:30 h. Pati Espai Muriel Casals (C/Jaume Balmes, 51 – Tona).

Giancarlo Arena, nascut a Itàlia i criat entre Nàpols i Barcelona, representa bé el mestissatge musical de la Ciutat Comtal. Més enllà de l’experiència amb el grup Porta 10 amb qui va gravar dos discos ( “Solo hay voces”, 2011; “Belvedere”, 2012), el 2010 forma un duo acústic anomenat “Lacasavacía”, amb el seu germà Alessio Arena, cantautor i escriptor.

El febrer de 2017 publica el seu primer disc “Hay gente que duerme”, un treball amb aroma napolità i mediterrani, que compta amb els productors Toni Pagès i Carlos Montfort.

El 2020 durant el confinament, publica amb el seu germà Alessio Arena l’Ep “Dummèneca“. Una mixtura de repertoris nascuts entre Nàpols i Barcelona. Els darrers tres anys ha col·laborat amb artistes com Guillem Roma, Ladilla Rusa i Albert Pla o Sílvia Pérez Cruz. Durant aquest estiu Giancarlo Arena iniciarà la gravació del seu segon disc.

En aquest concert, Giancarlo Arena es capbussarà en solitari, en la seva obra, per a presentar-nos una selecció i potser, algun avançament del seu pròxim treball, en un directe poètic i de pura essència mediterrània.


També et pot interessar