Labordeta viu

Comparteix

Un 19 de setembre de fa quatre anys, va morir el cantautor, poeta, professor i polític José Antonio Labordeta, un aragonès universal inoblidable. A la ciutat del vent que el va veure nèixer i morir ha rebut un concert homenatge dels amics que l’han estimat, artistes com Serrat, Paco Ibáñez, Carmen París, Eliseo Parra, Kepa Junkera.
Des de la Biblioteca volem contribuir a la difusió de les seves cançons, poemes, discursos i mostrar el llegat d’un home polifacètic que al llarg de la seva vida va mostrar l’amor per la seva terra i per la llibertat.

Sobre José Antonio Labordeta

José Antonio Labordeta (Saragossa 1935-2010) va ser poeta, narrador, actor, reporter, editor, articulista, presentador i guionista de televisió, cantautor, diputat per la Chunta Aragonesista durant les legislatures VII i VIII. En el fons, i en la superfície, un ciutadà normal que contempla la vida amb cert agnosticisme. De 1959 a 1994 publica deu llibres de poesia i sis de narrativa, sent l’últim el titulat “Cuentos de San Cayetano”. Com a col·laborador a TVE ha presentat la sèrie de vint-i-nou capítols titulada “Un país en la mochila” i ha participat en la redacció dels seus guions, i com a cantautor té editats divuit elepés, que recullen trenta anys de labor com a autor de cançons i intèrpret de les mateixes.

Per a saber més

També et pot interessar