Laboratoris familiars, expedient planxa plena

Comparteix

El 15 de novembre a les 11h, Marta Roig conduirà una nova activitat dels Laboratoris familiars a la Biblioteca. En aquesta ocasió els participants de 6 a 11 anys, acompanyats d’algun familiar, es convertiran en investigadors per tal d’ajudar a la policia a resoldre el cas d’en Panxa Plena, el llop ferotge. Anàlisi de proves, entrevistes a testimonis, escorcolls… Un matí de dissabte que no et pots perdre.

Us recordem que per a participar us podeu inscriure fins al 13 de novembre a la Biblioteca.

Sobre Marta Roig

Sóc…

Diplomada en Biblioteconomia i Documentació i màster en Biblioteques Escolars i Promoció de la Lectura, narradora a estones, aficionada a la fotografia, la dansa i el teatre, amant de la muntanya, creativa, sensible, rigorosa, idealista, treballadora, tossuda i una apassionada de la meva feina.
Estic especialitzada en la promoció de la lectura i en les biblioteques escolars i sóc coordinadora de projectes, formadora i assessora en aquests àmbits.

Crec…

En la infància com a font de totes les possibilitats i en el dret de viure-la lentament i sense hipotecar-la pel futur.
En les biblioteques com a espais democratitzadors, educatius, d’integració, creixement, descoberta lliure…
I en el potencial social, emocional, intel·lectual i estètic de la lectura, entesa en un sentit ampli, i en la seva força a l’hora d’ajudar-nos a somiar, interrogar-nos, comprendre i ampliar el present, per obrir les portes de l’impossible i esdevenir una mica més lliures.

Treballo…

Per facilitar l’existència d’espais afectius que acostin la lectura a l’ànima dels infants.
Amb aquest objectiu imagino, creo i coordino projectes, formo i assessoro biblioteques, escoles, famílies, empreses i entitats i realitzo activitats familiars.
Formo part del grup de treball Bib Botó i de la Xarxa de Laboratoris de Lectura, represento el Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya (COBDC) al Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (Clijcat)  i escric materials i articles.

Per a saber més

També et pot interessar