La sensibilitat i sinceritat d’Ernest Bombí al cicle Al Pati

Comparteix

Ernest Bombí és un jove de Barcelona que fa cançons des dels 11 anys, les pors i les inseguretats el van fer un adolescent de manual, utilitzava la música i la paraula per a desfogar-se, com un diari, on abocar preocupacions i emocions.

Fill de músics va créixer envoltat de melodies. Ha tocat al metro, al carrer i a recitals en diferents espais. Ha mostrat el seu talent en nombrosos concursos de bandes novelles de Barcelona. Al juny del 2017 va ser finalista del concurs de Cantautors d’Horta-Guinardó. Al 2018, Ernest Bombí y los corazones, ha estat el grup guanyador del premi del públic Brot.

El 3 de juliol a les 20.30 h ens presentarà les seves darreres cançons, a hores d’ara, auto-editades. El seu treball es un acurat projecte emocional entre el mestissatge i la cançó d’autor. Unes lletres que desprenen sensibilitat i sinceritat, que transiten per l’amor, l’amistat i el creixement acompanyades de melodies properes al reggae, la rumba… Amb una veu que sembla no escaure-li a la seva edat, al escoltar-lo un es sorprèn i pensa en George Ezra, però les seves influències caminen més a prop de Macaco, Manu Chao, Elbicho, Joan Dausà, Txarango, Noa, Bon Iver o Juanito Makandé.
També et pot interessar