La saviesa de la natura, conferència a càrrec de Gerard Talavera, de l’Institut Botànic de Barcelona

Comparteix

El 8 de febrer a les 18.30 h, les Biblioteques de Barcelona ofereixen en directe al seu canal de Youtube, la conferència La saviesa de la natura, dins del cicle Visions de la Ciència: Coneixement i convivència durant la pandèmia.

La trobada “La saviesa de la natura”, anirà a càrrec de Gerard Talavera, de l’Institut Botànic de Barcelona (CSIC-UPF). S’endinsarà en les papallones com a bioindicadors del canvi climàtic i la importància de la biodiversitat davant d’una pandèmia com la covid-19.

Visions de la ciència és un cicle que aborda de forma científica i divulgativa alguns dels principals reptes socials associats a la convivència amb la covid-19: biodiversitat, diversitat genètica, evolució, adaptació, malalties emergents i desinformació.

A partir de conceptes científics sobre biologia evolutiva, realitzada per investigadores del CSIC, s’explicaran importants conceptes relacionats amb la covid-19, el seu origen i expansió, mostrant estratègies evolutives d’èxit en la natura, i com aquest coneixement és útil en el dia a dia de les persones, perquè afavoreix la salut i la cohesió social.

També et pot interessar