La poesia íntima i l’expressivitat d’Emilia & Pablo diu fins aviat, al IV cicle Al Pati i la música vora els llibres

Comparteix

El 4 de juliol a les 20.30 h tancarà la IV edició de Al Pati, Emilia & Pablo. Dos actors i músics xilens, establerts a diferents indrets d’Espanya des de fa 5 anys. Emilia & Pablo han presentat els seus sons a diferents racons del món, des de Berlín a Barcelona, des de Marsella a Madrid, passant pel seu punt d’origen, Santiago de Xile.

La guitarra, el “charango” i la veu d’Emilia i Pablo dialoguen a l’escenari, ho poblen de records de les seves arrels, que al seu torn es fusionen amb tints flamencs, de bolero, tango i pop. Composicions pròpies que ens parlen de les seves vivències personals, a ambdues ribes de l’Atlàntic, les que han donat cos a la seva música amb ànima.

Emilia Lazo, amb poc més de 16 anys, va estrenar les seves cançons al seu Xile natal, irradiant ja una maduresa i una presència rares en artistes de la seva edat. Va partir a Barcelona, on va estudiar teatre i música. Emilia Lazo ens portarà la seva veu expressiva, i els seus cants plens de bellesa i poesia íntima, acompanyada a la guitarra i a la veu de Pablo Cáceres.

Emilia i Pablo entenen el viatge com a procés de transformació personal i creativa, ara el seu periple els ha portat a Madrid, així que no deixis escapar l’oportunitat de presenciar el seu directe.Per a saber més

També et pot interessar