La novel·la También esto pasará, triomfadora a la Fira del llibre Frankfurt, ja està disponible a la Biblioteca

Comparteix

Contents de poder oferir a la Biblioteca la segona novel·la de Milena Busquets, También esto pasará, triomfadora a la Fira del llibre de Frankfurt i traduïda ja a les principals llengües, com l’anglès, el francès, l’alemany, l’italià i el portuguès. Una història que s’inicia i conclou en un cementiri, i que ens parla del dolor de la pèrdua, de l’esquinçament de la absència. A través dels seus protagonistes ens endinsem en temes universals: el dolor i l’amor, la por i el desig, la tristesa i el riure, la desolació i la bellesa. 

Us convidem a llegir dues entrevistes a l’autora, una del periodista Carles Geli, publicada al suplement Babelia del diari El País  i l’altre realitzada per Nuria Escur per a La Vanguardia.

Sobre Milena Busquets

Milena Busquets Tusquets va néixer a Barcelona el 1972. Va estudiar al Liceu Francès i es va llicenciar en arqueologia a l’University College de Londres. Va treballar durant molts anys al món editorial. Aquesta és la seva segona novel·la. Viu a Barcelona amb els seus dos fills. El manuscrit d’aquesta novel·la va despertar una extraordinària expectació a Frankfurt i s’han signat contractes de traducció en més de vint països, en segells literaris tan prestigiosos com Gallimard (França), Suhrkamp (Alemanya), Harvill Secker (Regne Unit), Rizzoli (Itàlia), Companhia dónes Lletres (Brasil) i Hogarth Press (Estats Units).

Per a saber més

També et pot interessar