La música nòmada arriba a la Biblioteca amb el concert de Guillem Roma

Comparteix

Dijous 9 de juliol a les 20.30h Guillem Roma presentarà a Tona, al pati de la Biblioteca, el seu tercer treball discogràfic, Nòmades (Autoeditat, 2014). Un fresc optimista, elegant, on es barregen fronteres, idiomes i sons que l’ha portat a ser finalista com a artista revelació i millor videoclip als Premis Enderrock del 2015, i finalista al Disc català de l’any a través del programa Catalunya Express de RNE4. Exemple d’autogestió i projecte d’autor, Guillem Roma edita i produeix els seus treballs tant musicals com visuals, prescindint d’intermediaris.

Components

Guillem Roma, guitarra, guitarreta i veus
El tonenc, Guillem Plana, guitarra elèctrica, banjo i veus 
Marta Roma, violoncel i veu

Sobre Guillem Roma

Guillem Roma (Manlleu 1984) estudia música des dels 6 anys, piano, saxo i guitarra. Paral·lelament es llicencia en Comunicació Audiovisual per la UAB. Debuta al 2007 amb el seu primer disc Secret Place (Afònix 2007), realitzant només tres concerts de presentació abans de iniciar el seu viatge a Cuba per estudiar cinema (documental i guió) i ampliar els seus coneixements musicals. Més tard viatja a Mèxic, on viu durant tres anys treballant en diferents projectes televisius.
Establert una altra vegada a Catalunya les experiències viscudes es filtren en els seus nous treballs musicals. “Oxitocina” (Autoeditat, 2012) és el disc que dóna a conèixer la música de Guillem Roma i la que el porta a envoltar-se de la flexible Càmping Band Orchestra per presentar unes cançons que desprenen energia, critica i optimisme amb sons que es mouen en terreny fronterer, des de Mèxic als Balcans, passant pel so mediterrani o el pop d’autor. Amb el seu darrer treball Nòmades (Autoeditat, 2014) el músic de Manlleu, es consolida en el panorama musical del país.

Per a saber més

Pàgina oficial de Guillem Roma
Twitter de Guillem Roma
Facebook de Guillem Roma
Youtube de Guillem Roma

A la Biblioteca trobaràs

Nòmades / Guillem Roma; Camping Band Orchestra. Joan Albert and Tato, 2014

També et pot interessar