La frase del mes, William Shakespeare

Comparteix


Podría estar encerrado en una cáscara de nuez y sentirme rey de un espacio infinito. (Hamlet)

Al maig es van commemorar els 400 anys de la mort de William Shakespeare. Des de la Biblioteca reivindiquem la figura d’un dels dramaturgs més influents del món. 

La seva obra és un compendi dels sentiments, el dolor i les ambicions de l’ànima humana. D’entre els seus títols destaquen Hamlet, Romeo i Julieta, Otelo, El rei Lear, El somni d’una nit d’estiu, Antonio i Cleopatra, Julio César i La tempestat. Tots ells disponibles a la Biblioteca.

En motiu de l’efemèride de la mort del dramaturg anglès, les biblioteques del Vallès Oriental realitzen de forma conjunta un aparador cultural.

Sobre William Shakespeare

William Shakespeare (Stratford-upon-Avon, 1564-1616) va ser actor, poeta i dramaturg. Fill d’un comerciant de llanes, es va casar molt jove amb una dona més gran que ell, Anne Hathaway. Es va traslladar a Londres, on va adquirir fama i popularitat en el seu treball; primer sota la protecció del comte de Southampton, i més endavant a la companyia de teatre de la qual ell mateix va ser copropietari, Lord Chamberlain’s Men, que més tard canviaria el seu nom pel de King’s Men.

A la Biblioteca trobaràs


Per a saber més

També et pot interessar