La frase del mes, Maruja Torres

Comparteix

Si no hubiera leído no habría llegado a ningún sitio, no habría entendido ni la mitad de lo que vivo, no habría tenido ni la décima parte del consuelo que tengo, y mi capacidad para imaginar y soñar estaría muy mermada.


La cita del mes d’octubre pertany a l’escriptora Maruja Torres. Una resposta de l’autora al qüestionari plantejat per la revista Que leer (nº 200).

Sobre Maruja Torres

Maruja Torres. Una nena del Raval convertida en una senyora de l’Eixample.
Una barcelonina adobada en els conflictes mundials, una periodista tot terreny que va començar en la professió quan existien tipus de plom per formar les paraules, que moltes vegades no es podien publicar. Una dona de 67 anys que es llança a la blocosfera com si fos la primera aventura de la seva vida. 46 anys de periodisme, reportera, columnista, feissbookera, sentimental, autora de llibres i guanyadora de premis, aficionada al tango, a la cobla, a l’òpera, a Venècia sota la pluja i al Mediterrani en qualsevol dels seus punts cardinals. Li agraden els homes febles i les dones fortes, la qual cosa és un acte de realisme. Li agrada l’honestedat en homes i dones, la qual cosa és una norma de vida que no la fa més fàcil, però sí molt millor. Té un gos vellet, i en la seva vida, des de la infantesa, sempre va existir una balconada. Aquest blog ho és. 

(Biografia extreta del seu bloc)


Per a saber més

També et pot interessar