La filmoteca arriba a casa teva, t’oferim un nou servei gratuït, préstec de pel·lícules en línia

Comparteix

Si t’agrada el cinema estàs d’enhorabona, t’esperen més de 2.300 títols a la plataforma eBiblio Catalunya. Des del mateix espai on pots descarregar llibres electrònics amb el carnet de biblioteca, ara pots veure en línia pel·lícules, curtmetratges i documentals. 

Tens al teu abast una mostra de la filmografia de directors com Ingmar Bergman, François Truffaut, Federico Fellini, Yasujiro Ozu, Akira Kurosawa, Max Ophüls, Friedrich Wilhelm Murnau, Fritz Lang, Béla Tarr. Sergei Mijáilovich Eisenstein, Kenji Mizoguchi, Charles Chaplin, Jacques Tati, David Lynch, Woody Allen, Billy Wilder, Wim Wenders, Michael Haneke, Alfred Hitchcock, Luis Buñuel, Martin Scorsese, etc. 

Busca la pel·lícula que vols veure a través del cercador d’eBiblio Catalunya. Se’t redirigirà a la plataforma ebibliocat.efilm des d’on podràs realitzar el préstec i visualitzar-la. Caldrà que et validis primer a l’eBiblio Catalunya i després a ebibliocat.efilm, com sempre amb el número de carnet de biblioteca i el PIN.

Podràs tenir en préstec dues pel·lícules simultàniament amb un màxim de 8 títols al mes. El temps de visualització de cada pel·lícula és de 72 hores. Et recordem que amb la mateixa validació podràs accedir des de diferents dispositius.

Esperem que aquest nou servei us agradi tant com a nosaltres i us recordem que a la Biblioteca, de forma física, també pots trobar una selecció del millor cinema de tots els temps.  

També et pot interessar