La cantautora Carla Collado, inaugura el cicle musical Al Pati, el 5 de juliol a les 20.30 h, reserva la teva entrada gratuïta

Comparteix

La cantautora de Cornellà de Llobregat, Carla Collado, serà l’encarregada d’inaugurar la 7a edició del cicle musical vora els llibres, Al Pati. Ja pots reservar la teva entrada.

Carla Collado presentarà el seu nou Ep “Despierta” en format acústic, i algunes cançons del seu primer àlbum, “El Caos de mi Ciudad”, el pròxim 5 de juliol a les 20.30h. La seva barreja d’estils que naveguen pel pop, el reggae, la rumba i el rap, la seva especial veu i les seves lletres, que ens parlen de la seva història i de la nostra, de les seves pors, amb una mirada crítica, seran els ingredients d’una bonica nit, on la bellesa de la paraula, el ritme i l’emoció, està garantida.

La cantant del Baix Llobregat concep el seu nou EP com una transició entre la llum i la innocència del seu primer treball i la maduresa musical a la qual aspira arribar en el futur pròxim.
Carla Collado combina el seu projecte en solitari, amb Kaliza, un projecte musical amb banda, que fusiona estils electrònics, dub, reggae, rap, aportant una maduresa lírica a l’actual escena urbana.Carla Collado Web
Carla Collado a Spotify
Carla Collado a Instagram
Carla Collado a Youtube
Carla Collado a Facebook

També et pot interessar