La Biblioteca apropa la lectura a tots els infants de Tona

Comparteix

Algunes famílies ja hauran conegut de primera mà el que significa Tastalletres, el projecte de la Biblioteca que vol apropar la lectura per plaer a tots els infants del municipi. Aquest any, per primera vegada es fa extensible a tots els alumnes fins a P5, ampliant el seu abast més enllà de la primera etapa de la infància (escoles bressol).   

Les motxilles de llibres que de forma setmanal s’emportarà cada un dels alumnes des dels 0 als 5 anys, inclouen cinc tipologies de llibres totalment nous, (tradicional, hàbits i conductes, àlbum il·lustrat,  innovador/experimental, personatges coneguts de la literatura infantil) i un diari de lectura per a que pares/tutores puguin anotar les seves impressions al compartir aquest temps de lectura amb els seus fills. 

Aquestes motxilles realitzades amb material reciclat, han estat elaborades per Dolors Rovira, Teresa Coch i Rosa Canadell voluntàries del Casal d’Avis de Tona.

Des d’aquest espai volíem agrair la col·laboració del Casal d’Avis i dels professors de totes les escoles del municipi, així com les regidories d’Ensenyament i Joventut i Benestar social i sanitat, per recolzar-nos i creure com nosaltres en els enormes beneficis de la lectura per al creixement dels infants. 

També et pot interessar