Intensa primavera a la Biblioteca, les imatges de les darreres activitats infantils

Comparteix

Durant la primavera la Biblioteca ha viscut uns dies intensos. La lectura, les històries, la creativitat han arribat de formes diverses a un públic infantil en aquest temps on comença a despertar-se el sol.

La Biblioteca s’encarrega de l’acte de cloenda del projecte de l’Escola El Castell “Aprenentatge servei, llegim junts”. Una proposta on els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut esdevenen padrins lectors dels infants de 1r fins a 5è de primària. La Biblioteca porta a terme una activitat que inclou contes i la creació de petites illes amb llibres de diferents temàtiques, que permeten compartir espais de lectura entre padrins i fillols, on la música també té el seu protagonisme. 
Els laboratoris portàtils, Quatre caixes i un univers, ens han permès investigar, veure i viure els colors que pinten el món, sorprendre’ns, conèixer a l’autora i il·lustradora italiana Iela Mari i altres autors de literatura infantil i juvenil contemporània. La creació també ha format part d’aquesta aventura, així com la lectura compartida, entre infants i familiars.

Dues biblioteques es donen la mà, a través de contes i mascotes. La Biblioteca explica contes a tots els alumnes de l’escola Era de Dalt, participant així en la inauguració de la seva Biblioteca escolar. 

Núvols, estels i contes del cel, la darrera hora del conte d’aquest trimestre, ens va submergir en quatre històries ennuvolades, amb el sol, la lluna, l’aigua i el cel com a protagonistes. 

També et pot interessar