Inscriu-te al curs gratuït d’atenció sociosanitària a persones dependents, i si ets jove de 16 a 29 anys, combina formació i treball remunerat com a auxiliar tècnic/a educatiu/iva

Comparteix

Tan si estàs a l’atur com si no, però tens interès en l’atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, pots professionalitzar-te i obtenir un certificat, de forma gratuïta. Des de Sant Tomàs ofereixen un curs, que inclou teoria i un mes de pràctiques. S’iniciarà al febrer i tindrà una durada de sis mesos. El curs, es realitzarà les tardes de dilluns a divendres, de 15 h a 19 h i es farà en català, però els exàmens i els treballs es podran presentar en castellà. Un cop acabada la formació, el títol et permetrà treballar en aquest àmbit.

I si ets jove i tens entre 16 i 29 anys, Sant Tomas t’ofereix la possibilitat de cursar el DUAL d’auxiliar tècnic/a educatiu/iva, que combina formació i treball. S’estableix un contracte d’un any de durada, amb una remuneració econòmica mensual, per desenvolupar tasques a llars o a la residència. Els horaris són intensius de matins (8:00 a 15:00h) o tardes (15:00 a 22:00h) amb possibilitat de fer algun cap de setmana. En acabar el curs obtindràs també el certificat de professionalitat que et donarà l’oportunitat de treballar en aquest àmbit.

Per inscriure’s al curs o per aconseguir informació addicional podeu escriure a seleccio@santtomas.cat o trucar a les oficines al telèfon 93 885 44 82.

També et pot interessar