Inscriu-te al Cicle d’actualitat, i endinsa’t en les humanitats, la filosofia, l’ètica i la ciència

Comparteix

Cerquem a persones interessades en temes d’actualitat a unir-se a nosaltres. Et busquem si vols enriquir la teva mirada, envers el món que ens envolta, compartint amb d’altres, opinions, lectures i coneixements.

Inscriu-te per a la trobada especial, a la Biblioteca, el 30 d’octubre a les 18 h. Vine per a definir, entre totes, aquesta nova aventura, concebuda en un principi com una trobada mensual, de setembre a juny, on parlar sobre temes d’actualitat, escollits de forma conjunta, i dels que prèviament ens hem informat. Temes com podrien ser la salut mental, el canvi climàtic, la consciència plena, la intel·ligència artificial, el llenguatge inclusiu, la desconnexió digital, l’astronomia, etc.

Una trobada que contempla la possibilitat d’incloure de forma trimestral, gràcies al suport de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Tona, la visita d’alguna reconeguda especialista en la temàtica tractada, des d’un vessant teòric i pràctic.

L’activitat oberta a tots els públics, liderada de forma voluntària per Montserrat Núñez, pretén generar un grup actiu i adquirir una comprensió més àmplia del món contemporani, a través de la combinació de les ciències socials i les humanitats, la filosofia i la ciència.

Inscripcions

També et pot interessar