Inscriu-te a Pessigolles als ulls, primer Bibliolab de l’any

Comparteix

Comencem l’any amb novetats. El proper dimarts 23 de gener la Biblioteca s’estrena amb el primer Bibliolab de la temporada. Experimentem amb l’ART portarà a terme Pessigolles als ulls, una activitat per gaudir en família, on l’exploració, l’experimentació i l’art caminen de la mà. Per a participar en aquesta activitat adreçada a infants d’1 a 3 anys, cal inscriure’s a través d’aquest formulari. Teniu temps fins al 22 de gener. Recordeu que les places són limitades i que es seguirà l’estricte ordre d’inscripció. 

Acompanya’ns a explorar i experimentar amb la llum, el color i l’ombra. Serem conscients de quina és la nostra mirada envers l’entorn.  Treballarem amb cossos opacs i transparents amb gran varietat d’objectes i materials: prismes, cubs cilindres, piràmides de vidre o metacrilat, finestres i filtres de paper de cel·lofana, lupes, calidoscopis, llanternes, caixes de llum… Amb Pessigolles als ulls ens aproparem a diferents fonts de lluminositat, tant naturals com artificials, per posar de relleu el sentit de la vista. La llum té un gran poder, el de provocar la sensació de color, forma, espai i moviment. 

Vine a jugar, sentir i expressar-te. Us animem a participar a una activitat que us pot donar nous recursos per a relacionar-vos amb els vostres fills.

Què és el Bibliolab

BiblioLab és un programa de la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) que aposta per apropar el coneixement a la ciutadania, a través de l’experimentació i la creativitat.


També et pot interessar