Inscriu-te a les converses literàries amb Jordi Coca i Miquel d’Esclot, en línia i gratuïtes

Comparteix

La Biblioteca Municipal Antoni Tort i Fundació Antigues Caixes Catalanes de Castellar del Vallès ha organitzat dues converses literàries per avui dimecres a les 19h i per a dijous 4 de juny a les 19h. Us podeu inscriure enviant un correu a la Biblioteca Municipal Antoni Tort. L’acte en línia es realitzarà a través de l’aplicatiu Zoom.

L’autor de La nit de les papallones, Jordi Coca, estarà acompanyat per la psicòloga i màster en estudis sobre la dona (UAB) Núria Beitia. Aquesta conversa tindrà lloc avui a les 19h. La novel·la editada per Edicions 62, s’endinsa en els anys setanta i ret homenatge a l’striper Christa Leem. Carla, la protagonista, cerca nous camins de llibertat, però darrere d’aquesta noia bella i suggerent, que fa de la nit el seu món, s’amaga una dona vulnerable.

La conversa, dijous 4 de juny, amb Miquel Desclot es centrarà en el seu llibre Oi, Eloi. Un poemari que va representar la reafirmació d’un dels poetes –i traductors– de més rellevància per a la literatura infantil. Ara reeditat per Kalandraka.
 
Inscriu-te.
 

També et pot interessar