Inscriu-te a la conferència, Ni princeses ni pirates, com educar nenes i nens més lliures

Comparteix

El 28 de gener a les 17.15 h no et perdis la trobada amb la professora, investigadora i experta en coeducació, Núria Solsona Pairó. L’Escola Bressol Pa amb xocolata, amb el suport de l’Ajuntament de Tona, acollirà la conferència sobre el llibre Ni princeses ni pirates, per educar nenes i nens (Eumo Editorial). Un acte on tots els inscrits a Lletra Menuda podeu participar omplint aquest formulari

Ni princeses, ni pirates és un assaig que trobaràs a la Biblioteca i que posa al nostre abast elements per educar a nenes i nens més lliures i feliços, sense impedir el seu ple desenvolupament, a través d’una educació sense estereotips de gènere. Una obra que aporta maneres de disminuir les conseqüències d’una educació sexista i promoure la igualtat d’oportunitats.

Dividit en quatre grans apartats, el llibre repassa l’estat actual de la coeducació a la nostra societat, per entrar a analitzar en detall com podem avançar en la coeducació primer durant la infància i després en l’adolescència. El bloc final és una proposta de treball conjunt entre les famílies i l’escola.

Núria Solsona i Pairó (Sabadell, 1953) és professora i investigadora, experta en coeducació i en història de la ciència. Reivindica el reconeixement del saber científic de les dones i la necessitat que s’incorpori a la formació a les aules. Solsona és membre de diversos grups de treball per la igualtat i la coeducació, també ha estat consultora internacional i responsable de programes, cursos i màsters universitaris en aquest àmbit. 

Per a saber més

Entrevista a l’Ofici d’educar de Catalunya Ràdio – 6/12/2016
Entrevista a 7 dies d’El 9 TV i Xarxa local de TV – 9/12/2016

També et pot interessar