Inaugurem la primavera amb una Hora del conte a l’aire lliure, En Bum i el tresor del pirata de la Cia Homenots

Comparteix

El proper 20 d’abril a les 18h, si el clima ens acompanya, inaugurarem l’entrada a la primavera amb una hora del conte al Pati de la Biblioteca, amb En BUM i el tresor pirata de la Cia Homenots. 

En BUM s’assabenta una nit que a la platja de la Mitja Lluna hi ha amagat el tresor del pirata. Decideix anar-lo a buscar però, se’n sortirà? Una divertida història acompanyada de música.

Sobre Cia Homenots

Ignasi de Muntanyola fundador de la Companyia Homenots l’any 2015. 

Bateria professional nascut l’any 1975, el mateix que es va editar Born to Run.
Amb una llarga trajectòria a les esquenes va debutar sobre els escenaris amb La Noche del Leeds, una banda fonamental per unir el seu destí al de Jordi Comerma. Amb aquesta banda no només hi va tocar la bateria sinó que va tenir l’oportunitat de participar amb composicions pròpies, activitat que amb alts i baixos ha anat mantenint al llarg dels anys.
També ha format part de bandes com Strings’n’Things, Calamaros Solamente, Els Altres o La Odisea de Homer i Homenots, embrions de l’actual Companyia Homenots.
Actualment combina els espectacles de la Companyia Homenots amb els grups Boys Damm i Àcid Úric, on també hi toca la bateria.

Autor i narrador del conte “En BUM i el tresor del pirata”.

Per a saber més

També et pot interessar