III Concurs de Microrelats Negres de La Bòbila

Comparteix

El Centre Cultural la Bòbila i la Biblioteca La Bòbila, amb la col·aboració de l’editorial RBA, convoquen la tercera edició del Concurs de Microrelats de Gènere Negre de la Bòbila, amb la intenció de fomentar la creació de ficcions criminals i l’ús de les xarxes socials. A partir de les dotze de la nit del 5 de novembre i fins al 18 de novembre es poden enviar relats d’un màxim de 140 caràcters incloent el hashtag #relatsnegres a través de Facebook i Twitter.

Com a novetat, animen a tots els instagramers a que participin amb les seves fotografíes. Heu de feu arribar les vostres “escenes del crim” per a tenir una recompensa.

BASES 

Usuaris
Els participants hauran de ser majors de 18 anys i participar des del seu compte de Twitter o Facebook. Es considerarà autor el propietari del compte. Es podran enviar tants relats com es vulgui, però només s’optarà a un premi per compte.

Idioma i extensió
Els microrelats poden estar escrits en qualsevol llengua, i han de tenir una extensió màxima de 140 caràcters tant a Twitter com a Facebook, incloent l’etiqueta #relatsnegres.

Participació
Els usuaris que vulguin participar a través de Facebook, hauran de fer servir l’aplicació destinada a tal fi:
https://bit.ly/participa_relatsnegres

b) Els participants que vulguin participar a través de Twitter, hauran d’escriure el seu relat a aquesta xarxa social, amb l’etiqueta#relatsnegres

Votacions
Tots el microrelats presentats (inclosos els de Twitter) apareixeran a la llista de participants, des d’on es podran votar:
https://bit.ly/votar_relatsnegres   

Dates
Els microrelats hauran de ser obres originals i inèdites, i es podran presentar a partir del 5 de novembre des de les 00.00h. fins el 18 de novembre de 2011 a les 23.59h, en GTM+1.

Premis
Hi haurà 2 guanyadors, un escollit pels lectors i un pel jurat. Cadascun d’ells guanyarà un lot de llibres de gènere negre i policíac, que se li farà arribar a la direcció que indiqui als organitzadors. El jurat es reserva el dret d’atorgar algun altre premi especial si ho considera convenient.

Jurat
El jurat estarà format per un responsable de Foment de la Cultura, un responsable de Biblioteques de L’Hospitalet, el director del Centre Cultural la Bòbila, el director de la Biblioteca la Bòbila, un responsable del Centre de Normalització Lingüística de L’Hospitalet i un membre del Club de Lectura de Novel·la Negra.
El jurat es reunirà el 28 de novembre en el Centre Cultural la Bòbila i donarà a conèixer el veredicte el 30 de novembre.

Difusió
Els organitzadors es reserven el dret de difondre els microrelats concursants en altres medis, sota la llicència Creative Commons (CC BY-NC-ND 3.0)

La participació en el concurs comporta l’acceptació d’aquestes bases.

També et pot interessar