I Jornades Benèfiques Salut i Benestar a Tona

Comparteix

El Centre de Fisioteràpia Marta Pugès de Tona ha organitzat per al dia 28 de març les I Jornades Benèfiques de Salut i Benestar. Un matí de dissabte que ens permetrà gaudir d’una programació sobre salut, com la conferència d’alimentació saludable a càrrec del Dr. Marc Tarruella, d’arteràpia a càrrec de la terapeuta ocupacional Pilar Marmi, massatge infantil a càrrec de la fisioterapeuta Montserrat Tort, la sessió d’hipopressius a càrrec de la llicenciada en ciències de l’activitat física, Irene Aguado, i el massatge com a eina de comunicació a càrrec de la fisioterapeuta Marta Pugès. Aquesta jornada saludable s’amenitzarà amb un pica pica i la música en directe de la cellista Andrea López. 

Per a participar cal inscriure’s al centre de Fisioteràpia Marta Pugès. El cost de participació de 3€ anirà destinat íntegrament a Osona-contra el càncer Tona.

Us recordem que a la Biblioteca trobareu un ampli fons sobre salut i benestar que estarà exposat durant la setmana del 23 de març al 2 d’abril.

També et pot interessar