Hort, agroecologia i estima per la terra, en la conferència de Maria Giner Gómez

Comparteix

Si estàs interessada en l’alimentació, l’horta i la sobirania alimentària, apunta’t a l’agenda el 25 d’abril a les 18.30 h. Et convidem a la conferència sobre horta agroecològica i horta transformadora. Una producció alimentària que neix de la cura i l’estima per la terra fèrtil.

A la conferència, que anirà a càrrec de l’enginyera tècnica agrícola i hortolana, Maria Giner Gómez, es parlarà d’hort, de natura i terra, de les diferències entre l’horta ecològica de proximitat i els aliments que arriben de la indústria agrària, es parlarà d’agroecologia i transformació social.

Aquesta conferència es pot realitzar gràcies al suport de la Diputació de Barcelona, i al cicle Altres Veus, promogut per la Xarxa de Biblioteques municipals. Un espai de debat, de foment de l’esperit crític, informació i reflexió sobre el nostre món.

Maria Giner Gómez

Maria Giner Gómez, nascuda a Barcelona. Enginyera tècnica agrícola i hortolana per vocació i convicció. Coordinadora i fundadora del projecte agroecològic de la Kosturica al Vallès Oriental des del 2000. Implicada activament en la difusió i lluita per l’agroecologia, l’economia social i solidària i per la sobirania alimentària.

També et pot interessar