Filmets, 40 anys de curtmetratge a Badalona

Comparteix

Del 17 al 26 d’octubre arriba una nova edició de FILMETS Badalona Film Festival, que compta a la secció oficial amb 255 pel·lícules procedents de 46 països. Enguany Estats Units és el país convidat. El festival, un certamen de referència a nivell mundial en el camp dels curtmetratges, tindrà les seves seus oficials al Teatre Zorrilla, Teatre Principal, sala d’actes del CES Joan Maragall, Centre de Cultura Tradicional Can Canyadó i les biblioteques de la ciutat.

El festival compta amb diverses seccions: Filmets en família; Cinema, música i gastronomia amb Estats Units d’Amèrica; Manifest; Filmets jove; Sessió golfa; La mar de Filmets, Cinema de la Mediterrània; Drets Humans; Cinema Històric; Badalona en curt; Filmets per a tothom; Petit Filmets; Filmets a les Biblioteques; Filmets en forma; i Filmets Connect’Art.

A més de cinema, podeu assistir a una Expo Vintage amb col·leccions privades de càmeres, projectors i diferent material cinematogràfic que s’ha utilitzat en rodatges de pel·lícules presentades al festival durant aquestes quatre dècades.


Per a saber més


A la Biblioteca trobaràs

Cómo se hace un cortometraje / Kim Adelman. Robinbook, 2005

També et pot interessar