Festival de Cinema Solidari a Navarcles

Comparteix

Navarcles comptarà amb un dels principals aparadors de cinema social de Catalunya, del 8 al 18 de maig de 2014 a l’Auditori Agustí Soler i Mas i la Creueta (centre cultural). La 11a edició del Festival Clam ofereix durant deu dies una programació de curmetratges i llargmatratges, de 21 països diferents, en la seva majoria inèdits al nostre país.

Més enllà de les projeccions aquest festival comptarà amb la visita dels directors Imanol Uribe i José Luís Cuerda, amb qui es podrà conversar i tornar a gaudir de dues de les seves pel·lícules, un cicle de conferències i taules rodones amb experts, Eltallers i el lliurament del Premi Pere Casaldàliga, amb la presència de l’actor Eduard Fernández, que va encarnar recentment el personatge del bisbe català a la sèrie de TV Descalç sobre la terra vermella.

El Festival també compta amb activitats Off Clam, com la del proper dijous 8 de maig, on el periodista, filòsof i escriptor, Josep Ramoneda presentarà la revista La Maleta de Portbou, de la que és director. 

Per a saber més

També et pot interessar