Èxit de participació en la VII edició del cicle musical Al Pati, la música vora els llibres

Comparteix


Tres artistes i un èxit de públic. Més de 250 persones han passat pel cicle musical al pati, amb els concerts de Carla Collado, Carles Viarnès i Anna Andreu. Des de l’equip de la Biblioteca volem donar les gràcies a tothom qui ho ha fet possible, artistes, públic, Ajuntament de Tona i Tona Punt de Comerç.

Amb una programació diversa que ha passat per la cançó d’autor amb tints de reggae, rap i pop, pel viatge musical contemporani-clàssic i el folk i pop de cambra.

Malauradament només una de les actuacions es va poder oferir al pati de la Biblioteca, escenari emblemàtic per a nosaltres, per la proximitat entre llibres, públic i artistes. Els altres concerts van tenir lloc a la sala d’espectacles del municipi, la Sala la Canal, a causa d’unes prediccions meteorològiques, que finalment no es van acomplir.

Per primera vegada en set edicions, Tona Punt de Comerç, s’ha sumat a aquest cicle de concerts, obsequiant les artistes amb un lot de productes dels comerços locals, que van fer que es mostressin sorpreses, encantades i agraïdes amb aquest detall. Des de la Biblioteca estenem aquesta gratitud als comerços participants.

Encoratgem a totes aquelles persones curioses que us vau perdre els directes a què escolteu els discos d’aquesta 7a edició. El nou Ep «Despierta» i «El Caos de mi Ciudad» de Carla Collado. El minimalisme i la música contemporània amb pinzellades d’electrònica i experimentació de Carles Viarnès i el seu darrer treball “Nun” (Bankrobber, 2019). I el disc, “Els mals costums” de la cantant Anna Andreu (Hidden Track Records, 2020), confeccionat en col·laboració amb la violinista Marina Arrufat.

Com el pianista Carles Viarnès va dir en un moment de la seva actuació, celebrem la Biblioteca i la música. Gràcies per acompanyar-nos en aquesta 7a edició.

També et pot interessar