Et sumes a fer d’aquest món, un lloc millor? Fes-te voluntari

Comparteix

Si ets dels que encara creu en la possibilitat de construir un món millor, et convidem a formar part del voluntariat de Tona, una entitat social, sense ànim de lucre, que està oberta a tothom qui tingui ganes de contribuir amb el seu temps i coneixement, envers les persones i el territori.

El Voluntariat de Tona, entre d’altres, porta a terme projectes com: el rebost solidari, des d’on es distribueixen aliments bàsics de qualitat; el trèvol: reforç escolar, dirigit a nenes i nens de primària per les assignatures que els comporten més dificultat; parelles lingüístiques, converses amb persones que tenen interès o necessitat de parlar en català o l’acompanyament a persones que no disposen d’un mitjà de transport propi.

Com a futures accions, on també pots estar tu, el Voluntariat de Tona es planteja l’intercanvi de sabers útils, a través banc del temps, intercanvi i reutilització de béns, assessorament financer, etc.

Si tens ganes d’integrar-te i participar en el teixit social de Tona, et convidem a contactar amb el Voluntariat de Tona:

voluntaristona[a]gmail.com
722 274 400

També et pot interessar