Especial Hora del conte, Noies intrèpides amb L’Ós mandrós

Comparteix

El proper 5 de març a les 18h tenim el plaer d’oferir una Hora del conte especial, dedicat a totes les Dones, que commemoren el 8 de març el seu Dia Internacional. Albert Marqués més conegut com Ós mandrós, ens explicarà històries de Noies intrèpides, contes on les noies se’ns mostren valentes, alegres, divertides amb força per afrontar les pors i lluitar contra les injustícies.

L’activitat, gratuïta i oberta a tothom, està recomanada per a infants a partir dels 5 anys.

Sobre L’Ós mandrós o Albert Marqués

Em dic Albert Marqués, però molts em diuen Ursus o Ós Mandrós. M’encanta jugar, m’agraden els trencaclosques, els enigmes, les matemàtiques, els titelles, els macarrons amb tomàquet, caminar descalç i entre moltes altres coses, els contes. Sento la necessitat de compartir les coses que m’agraden i per això vaig per tot arreu explicant contes.
A finals de 1994 vaig començar a explicar per a nens i nenes en biblioteques, escoles, carrers. Més tard, el 2001, vaig començar a explicar per a gent adulta en bars, teatres, centres cívics i en definitiva, a qualsevol lloc on hi hagués algú disposat a escoltar. La majoria de vegades conto de viva veu i també tinc espectacles infantils amb titelles i altres complements i un espactacle per a adults amb música en viu. Defensor i promotor de la cultura oral, faig cursos i tallers d’animació a la narració. Vaig organitzar la trobada “Incuentinencias” i mantinc una campanya de narració oral no escènica, anomenada “Contes per sopar”.
Sóc membre d’Anin i he estat membre dels grups de narració “La Colada”, “3 i 5 fan nou”, “Les 13” i “Contes de la lluna i el sol”. Actualment sóc professor de les escoles de formació en el lleure: Cae, Aula d’Esplai del Vallès i Atlas.

Per a saber més

Ós mandrós

També et pot interessar