Espai dones i lluita feminista

Comparteix

“No somos, como algunos creen, por ser feministas enemigas del hombre… pero somos enemigas de las injusticias de ciertas leyes, hechas por los hombres.“

Carmen Karr
De hombres, De fe, De justicia, De leyes

Emmarcat en el 25N, dia contra les violències masclistes, us convidem a visitar l’espai Dones i lluita feminista, una selecció de llibres escrits per dones que ens parlen sobre vida, misogínia, influència de l’entorn, relacions, abusos de poder, silenciament de les dones, pors, patiments, amors i esperances…

Els trobareu exposats des d’avui i fins al 30 de novembre, a la Biblioteca.

Clicant sobre les cobertes accedireu a més informació sobre els llibres i les seves autores.La fotografia que il·lustra aquesta notícia pertany a Carme Karr i Alfonsetti (Barcelona, 16 de març de 1865-Barcelona, 29 de desembre de 1943) una periodista, escriptora, musicòloga i publicista catalana. Va ser sufragista i una de les promotores més avançades del feminisme català de principi del segle XX, al costat de Dolors Monserdà, amb qui va col·laborar.

Aprofitem avui, 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, per a recomanar-vos la visita a l’especial 25N elaborat entre la Xarxa de Biblioteques Municipals i l’Oficina de Polítiques d’Igualtat, de la Diputació de Barcelona.

I no t’oblidis de les activitats previstes al municipi, en commemoració del 25N, Dia Internacional contra les violències masclistes.

“Los hombres no saben tratar a las mujeres. Son egoístas; cuando saben que son amados, nos olvidan; no se dan cuenta de que la mujer necesita más caricias del alma que del cuerpo.”

Carmen Karr
De vida, De mujeres, De hombres, Alma

També et pot interessar