Entrena’l per a la vida, conferència de Cristina Gutiérrez Lestón

Comparteix

Hi ha dos tipus de pares, els que preparen el camí pels fills, i els que preparen els fills pel camí. 

El proper dijous 16 de febrer a les 19h podeu assistir a la conferència Entrena’l per a la vida, a càrrec de l’escriptora, divulgadora mediàtica i professora, Cristina Gutiérrez Lestón. L’acte gratuït i obert a tothom està organitzat per l’AMPA de l’Escola Vedruna de Tona i tindrà lloc a la mateixa escola.

Cristina Gutiérrez Lestón és educadora i des de 1986 treballa amb nens i adolescents en contacte amb la naturalesa. S’ha format en educació emocional, coaching, PNL, comunicació positiva i lideratge amb cavalls. És codirectora de la Granja Escola de Santa Maria de Palautordera, per on passen cada any 10.000 nens i 1.200 professors. És presidenta de la Fundació per a l’Educació. Al 2006, l’equip pedagògic de la Granja Escola va ser pioner en la implantació de l’educació emocional als programes d’activitats amb els nens, davant les nombroses manques emocionals que percebien en ells, desenvolupant una metodologia pròpia. Imparteix també cursos pràctics d’educació emocional a alumnes, mestres i pares, i dóna conferències en ampas d’escoles, empreses i entitats esportives. Ha intervingut així mateix en diversos programes de televisió, ràdio i premsa (Els Matins de Tv3, Para todos la 2, Divendres de Tv3, Terrícoles de BTV, l´Aventura del saber de Tv2, L´Illa de Robinson d´El Punt Avui, La Vanguardia, El Periódico, Ara, Revista Mia, Tu Bebé). Participa a la secció de Ràdio “Paraules de nen” al programa RNE-Ràdio 4 Lletra Lligada de MªCruz Hernández, i dirigeix la publicació Va d’educació. Està casada i té dos fills de 18 i 14 anys.

A la Biblioteca trobaràs

Entrena’l per a la vida / Cristina Gutiérrez Lestón. Plataforma, 2014

Un llibre que et facilitarà recursos per a potenciar l’educació emocional dels fills. En paraules d’Àlex Rovira:

«Aquest és un llibre que tots els pares i les mares haurien de llegir. La Cristina l’ha escrit des de la veu de l’experiència i des de la intenció d’ajudar a créixer pares i fills. És rigorós i amè alhora, amablement pedagògic, profund i ple de bon criteri i veritat. Ens fa pensar i sentir com a pares i com els infants que hem estat. Planteja respostes a la doble pregunta essencial en relació amb el futur que teixiran les properes generacions: quin món deixarem als nostres fills? I quins fills deixarem en aquest món? Un llibre gran i necessari.»

També et pot interessar