Encara sense carnet de biblioteca? Fes-te’l i endinsa’t en una enorme biblioteca digital

Comparteix

Si encara no tens el carnet de Biblioteca, ara te’l pots fer des de casa i serà actiu a l’instant. Omple el formulari i rebràs un correu electrònic on podràs afegir un PIN.

Des d’aquell mateix moment passaràs a formar part del club de socis més gran de Catalunya, i tindràs accés instantani a préstec de llibres, pel·lícules, revistes i audiollibres de forma digital, amb Ebiblio, un dels portals més desconeguts per a moltes, que és una autèntica meravella.

Et remetem a com pots fer ús d’aquest servei digital.

La biblioteca digital de les biblioteques públiques #eBiblioCat va augmentar un 500 % el nombre de visites els dos primers dies de confinament i el préstec de llibres electrònics va créixer un 150 % durant els dies 13 i 14 d’aquesta setmana.

Per tal de donar resposta al creixement de la demanda ja s’han incorporat més títols i llicències d’ús i s’ha augmentat el nombre de documents prestables per persona i dia 

Aquest carnet s’adapta a les circumstàncies excepcionals que vivim, tindrà vigència durant 3 mesos. Et permetrà accedir a tots els continguts digitals, llibres, pel·lícules i revistes, però no et permet fins que el recullis presencialment, quan reobrim, l’accés als préstecs presencials, renovacions, reserves de documents, internet i wi-fi i els descomptes que molts serveis culturals ofereixen. Si passat els tres mesos no vens a recollir-lo, no podràs seguint utilitzant els serveis digitals.

També et pot interessar