Per al Dia Mundial del Medi Ambient, Tona es vesteix d’activitats

Comparteix

Durant aquesta setmana, propera al 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, Tona ofereix activitats per a gaudir en família i prendre consciència de la importància de cuidar el nostre planeta.

Des de la Biblioteca, el dia 1 de juny vam inaugurar la setmana, amb contes, màgia i treballs manuals. Us deixem amb les imatges que resumeixen aquesta vetllada, que ens va apropar a la importància de reciclar i llençar correctament els aparells elèctrics i electrònics.

El dissabte 5 de juny, Tona inaugura el Punt d’intercanvi de llibres, a les 10 h a la plaça del Monument de la Sardana. Un punt que permet que la cultura sobrevisqui al temps, passant d’unes mans a unes altres. Una iniciativa que també s’estén a l’Institut de Tona, l’Aula Oberta, l’Espai Muriel Casals i la Biblioteca.

Suma’t el mateix dia 5 de juny al Let’s Clean Up Europe, i netegem alguns punts propers al Castell de Tona. Caldrà portar guants reutilitzables des de casa i esmorzar, qui ho vulgui. L’acte està obert a tots els públics. A totes les participants se li farà entrega de compost gratuït.

I a les 18 h, a l’espai Muriel Casals, participa en la conferència sobre “L’estil de vida Residu Zero” i el taller de Furoshiki (embolicar amb roba), a càrrec d’Esther Peñarrubia. Per a participar en el taller de Furoshiki cal portar una cantimplora.

I el 17 de juny des de la Biblioteca, et convidem a un taller sobre reparació d’aparells elèctrics i electrònics, per tal de prevenir residus i allargar la seva vida útil. Ens ensenyaran a detectar alguns dels problemes més comuns de diversos aparells com assecadors de mà, planxes, tauletes, portàtils… Si teniu petits aparells espatllats a casa, porteu-los i apreneu a reparar-los. Per a participar en aquesta activitat només t’has d’inscriure.

També et pot interessar