Els e-books arriben a la Biblioteca

Comparteix

Ahir es va posar en funcionament la plataforma de préstec de llibres electrònics, eBiblio Catalunya. A través d’ella podeu accedir gratuïtament a una col·lecció de novetats editorials de diverses temàtiques per a públic adult, jove i infantil. Trobareu ficció, còmics, narrativa, poesia, teatre, etc. i obres de no-ficció, informàtica, viatges, ciències socials…

Qualsevol usuari amb carnet de biblioteca pot descarregar-se de la web un màxim de dos títols durant un període de 21 dies, un termini similar als dels llibres en paper. Passat aquest temps, el text digital s’esborrarà dels dispositius. Les administracions són les que han adquirit les llicències dels títols a les editorials. De cadascuna d’aquestes llicències es podran realitzar fins a un màxim de 25 a 50 descàrregues. 

El préstec de continguts digitals s’ha promogut des del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.

També et pot interessar