El Roto arriba a Vic amb l’exposició Escombros

Comparteix

El proper 25 de novembre a les 12h a la Sala Mercè Torrents del Campus de Miramarges de Vic, Andrés Rábago (El Roto) conversarà amb el periodista, columnista i guionista, Antoni Coromina. Un acte organitzat per la UVic-UCC que forma part de la programació S’ha acabat la crisi? Nous models per a un món canviant.

Us recordem que l’exposició Escombros, El Roto es pot visitar del 20 de novembre al 27 de desembre al Temple Romà. L’horari de visita de l’exposició: de dimarts a dissabte d’11h a 13h i de 18h a 20h. Diumenge i festius de 18h a 20h.

Sobre Andrés Rábago

Andrés Rábago (El Roto). (Madrid, 1947) és pintor i dibuixant. Durant els anys 70 i 80, amb el pseudònim OPS, va col·laborar en nombrosos mitjans, com Hermano Lobo, La Codorniz, Triunfo o Madriz. El seu dibuix feia referència a l’inconscient i se situava en un context estilístic proper al surrealisme i al moviment Pànic. Amb l’arribada de la democràcia OPS es va silenciar i va aparèixer un nou pseudònim, El Roto, la sàtira social del qual prova de trencar cada dia la condició de l’individu-massa i alertar la consciència d’una realitat anestèsica. Els dibuixos d’El Roto s’han publicat en diaris com Diario16 o El Independiente i, des de fa anys, a El País.

Per a saber més

Web oficial d’Andrés Rábajo. El Roto.

A la Biblioteca trobaràs

Viñetas para una crisis / El Roto. Reservoir Books, 2011

També et pot interessar