El pop d’autor amb aires mediterranis de Darània, tancarà el cicle musical de la Biblioteca, Al Pati

Comparteix

El 6 de juliol a les 20.30h el pop d’autor amb aires mediterranis de Darània tancarà el III cicle musical Al Pati. Presentaran en directe el seu darrer disc, El Silenci dels peixets (Picap, 2016). Una aventura musical que ens parla de les petites coses que ens envolten, amb sensibilitat, ironia i màgia. Un viatge per paisatges intimistes i malenconiosos, d’altres plens de força i ritme, com la vida.

Darània és una formació de cançó d’autor liderada pel guitarrista, compositor i il·lustrador barceloní Daniel Sesé (Túrnez & Sesé), acompanyat a la veu per Ivet Remacha, la baixista Alba Arisa i Jose Luis Mediavilla a la percussió.

Daniel Sesé té una sòlida trajectòria musical. Més de 12 anys amb el grup Túrnez & Sesé amb qui ha editat, fins ara, sis discos musicant poesia catalana.

Ivet Remacha, cantant i flautista de formació, ha cursat estudis musicals al CMMB-Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Darània és el seu primer projecte professional al món de la música i de la cançó d’autor.

La baixista Alba Arisa, té una llarga carrera musical en diferents àmbits i grups. Va formar part de l’equip de Santi Arisa amb qui va gravar diverses referències discogràfiques.

Glòria Torres és clarinetista i saxofonista. Professora de l’Escola de Música de Sant Joan i del Tallers de Músics.

José Luis Mediavilla, percussionista i actor de doblatge.


També et pot interessar