El pianista i compositor, Carles Viarnès, amb nosaltres Al Pati, el 6 de juliol a les 20.30h

Comparteix

Reserva la teva entrada per al concert del compositor i pianista, Carles Viarnès, creador de peces que ens transportaran a altres dimensions. Estem enamorats de la seva música, dels seus paisatges, del seu univers que desprèn emoció, fragilitat, melancolia… El 6 de juliol a les 20.30h si vens, t’augurem un viatge commovedor i hipnòtic.

A cavall entre el minimalisme i la música contemporània, seguint el rastre de compositors com Górecki o Arvo Pärt, el músic igualadí parteix d’una sòlida formació clàssica aportant pinzellades d’electrònica i experimentació. El piano com a protagonista, amb referents com Nils Frahm, Max Richter o Hauschka.

Presentarà en solitari, a la Biblioteca, el seu darrer treball “Nun” (Bankrobber, 2019). Compost, arranjat i interpretat pel propi Carles Viarnès, que dóna vida a cada instrument i a cada so. El disc compta amb la participació d’un trio de corda (Pep Massana al violí, Miquel Córdoba a la viola i Romain Boyer al cello) i la col·laboració puntual d’Oriol Solé (ambients a “Continuum” i “All Flesh Is Grass”). Està enregistrat per Toni Sistaré i masteritzat per Yves Roussel. Ramon Enrich signa l’obra gràfica de la portada.

Amb formació clàssica adquirida a l’Escolania de Montserrat i al Conservatori de Barcelona, Carles Viarnès obre la seva discografia personal l’any 2012 amb “Urban Tactus” (Repetidor) i segueix amb una personal lectura del “Llibre Vermell de Montserrat” (Repetidor, 2013). El següent, “Schematismus” (2016), va ser llançat internacionalment pel segell 1631 Recordings. La seva música també ha aparegut en obres teatrals, produccions escèniques, sèries de televisió i pel·lícules, a més de col·laborar amb nombrosos artistes visuals i de la paraula.

Reserva la teva entrada


També et pot interessar