El millor regal del món, hora del conte amb teatre de llums i ombres

Comparteix

El proper 14 d’abril a les 18h teniu una cita amb un teatre de llums i ombres, amb l’hora del conte El millor regal del món de la rondallaire Marta Esmarats. L’activitat d’una durada aproximada de 30 minuts està adreçada a persones de 3 a 100 anys.

Sobre El millor regal del món

La Bruna vol fer un bon regal per l’aniversari del seu pare, però no sap què fer.  Mentre escolta un conte que el seu avi li interpreta amb un teatrí d’ombres se li acut una bona idea, li farà el millor regal del món, un que només li pot fer ella.

Sobre Marta Esmarats

Llicenciada en Interpretació per l’Institut del Teatre de Terrassa, amb el curs de Postgrau de Pedagogia teatral . Diplomada en Magisteri per la Universitat de Vic i estudis d’Humanitats per la UOC. Formada en professorat de Hatha Ioga per Sadhâna 2004-08.

Formació contínua internacional sobre comèdia de l’art, dansa-teatre, màscara i teatre d’ombres. Creadora i membre de la companyia Rondallaire des del 2004, i del projecte de formació, unint art i salut, amb Projecte Inspira. Des de fa tretze anys participa en projectes de pedagogia teatral dins de l’escola pública i també en l’educació no formal, i com actriu per diverses companyies professionals.

Actualment treballa com a creadora amb Rondallaire i de professora d’expressió corporal a la Universitat de Vic dins del grau de MEI.

Per a saber més

Rondallaire.com

També et pot interessar