El fenòmen literari After esdevé un èxit a la Biblioteca

Comparteix

El fenòmen juvenil After  que ja ha venut els seus drets per al cinema, també ha esdevingut un èxit a la Biblioteca. Adreçat al públic adult i juvenil, aquesta novel·la compta amb dos joves universitaris com a protagonistes que viuen una història d’amor-desamor amb certa dosis de tensió sexual. Una trilogia que malgrat les seves 600 pàgines per llibre ha aconseguit enganxar a joves, de principi a fi, adaptant-se també als hàbits dels nous lectors al incloure una aplicació gratuïta per a mòbils, que permet accedir a contingut addicional a través de les pàgines marcades amb un signe d’infinit, sempre que es contestin correctament un seguit de preguntes. 

Aquest fenòmen literari s’inicia a través de Wattpad, una plataforma gratuïta de lectura a internet que agrupa 35 milions d’usuaris. La seva autora Anne Todd va començar a penjar capítols d’After, com si es tractés d’una novel·la per entregues en ple segle XXI, fins a rebre milions de visites, i n’ha acumulat fins a mil milions. 

Sobre After

Tessa Young és una estudiant universitària amb una vida senzilla, qualificacions escolars excel·lents, una mare que ho ha donat tot perquè pugui anar a la Universitat i un xicot dolç i perfecte amb qui planeja casar-se algun dia. El primer dia d’Universitat coneix a la Beth, la seva companya d’habitació, una noia completament diferent d’ella, amb tatuatges, minifaldilles ajustades i disposada a apuntar-se a totes les festes del campus. Encara que la Tessa no està disposada a alterar les seves rutines i el seu rendiment, es deixa convèncer perquè l’acompanyi a una festa. Allà coneixerà en Hardin, el “noi dolent” per excel·lència, tatuatges i mala vida… Aquest noi la treurà de polleguera constantment però també li despertarà sensacions que el seu xicot mai no li ha despertat. Ell canviarà tots els seus plans…i la seva visió de l’amor i el sexe.

També et pot interessar