El Club del llibre t’apropa a Tona, a l’escriptor Rafel Nadal

Comparteix

El proper 10 de maig a les 19.30h l’escriptor gironí Rafel Nadal visitarà Tona. L’acte s’emmarca dins del Club del llibre, un cicle de trobades amb escriptors a les biblioteques, promogut per la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de diverses editorials. 

Per qüestions d’aforament la conversa, que també forma part dels actes de celebració dels 25 anys de Biblioteca, tindrà lloc a la Sala la Canal.

Rafel Nadal i Farreras (Girona, 1954) escriu a La Vanguardia i col·labora habitualment a 8TV, RAC1 i TV3. Ha estat director d’El Periódico de Catalunya de maig de 2006 a febrer de 2010, període durant el qual el diari va rebre nombrosos premis, entre els quals el Nacional de Comunicació. És autor d’Els mandarins, un llibre de retrats sobre el poder; Quan érem feliços (Premi Josep Pla, 2012), una obra de referència de la literatura de la memòria, Quan en dèiem xampany, sobre una saga familiar a cavall de Catalunya i la Xampanya francesa. La maledicció dels Palmisano (2015), relat d’unes cròniques familiars i llurs històries d’amor, traduïda a catorze llengües, i la seva darrera novel·la sobre la Catalunya de postguerra, La senyora Stendhal

A la Biblioteca trobaràs.

Per a saber més

També et pot interessar