El Club de lectura canvia de rumb

Comparteix

La Biblioteca de Tona ha programat trobades literàries que ens ha permès comptar amb convidats excepcionals com els escriptors Jaume Cabré, Pep Coll, Alba Dedeu, Albert Villaró, Teresa Sagrera, Ramon Erra. Hem pogut gaudir d’escriptors que inicien la seva aventura literària com Ramon Soler o Fernando Ezquerra i amb els comentaris del professor i traductor Joan Trabal. El Club de lectura (realitzat amb el suport de l’Ajuntament de Tona, la Institució de les Lletres Catalanes i la Diputació de Barcelona), ens ha apropat a la part interna de l’ofici d’escriure i ens ha permès endinsar-nos en les històries des de múltiples punts de vista.

En la programació literària que resta tindrem el plaer de comptar amb la visita de l’escriptor Sebastià Bennasar el 17 de setembre i Andreu Martin el 6 de novembre. Després, el Club de lectura iniciarà un nou rumb. Per tal de continuar la seva activitat caldrà comptar amb la inscripció d’un mínim de persones. En el cas que no s’aconsegueixi es cancel·larà la programació del 2015, tot i que des de la Biblioteca es continuarà treballant des d’altres vessants per la promoció lectora.  

Esperem poder comptar amb vosaltres en les properes trobades literàries d’aquest 2014. I des d’avui podeu inscriure’us al club de lectura del 2015 omplint aquest formulari.

També et pot interessar