El Bibliomercat s’acomiada

Comparteix

Després de sis anys ininterromputs duent cada divendres la Biblioteca al mercat, ens acomiadem amb un fins aviat. A partir del mes de juliol ja no existirà la parada de llibres, revistes, música, pel·lícules…

Aquesta activitat de promoció de la Biblioteca i la lectura va néixer amb una intenció, la de donar a conèixer aquest espai cultural al major nombre d’habitants del municipi, i potenciar el préstec i el seu ús.

Després d’aquest periple i de sis hiverns, podem dir que hem aconseguit amb escreix el que ens vam proposar Per aquell temps prestàvem 28 documents de mitjana cada divendres, mentre que al 2009 deixàvem 86. Cal dir que el nostre primer any va ser especialment bo pel que fa a la difusió dels nostres serveis, 65 persones es van fer el carnet i van voler fer ús d’aquest prestació municipal i de la Diputació de Barcelona, al 2009 van ser 23 les persones que decidiren sumar-se a l’ús de la Biblioteca, emportant-se a casa un total de 3546 documents, dels quals 1241 van ser pel·lícules, 1001 llibres, 616 pel·lícules infantils, 429 revistes i 259 cd’s de música.

Seria impossible intentar nomenar a totes les persones que ens visiten de forma assídua els divendres però, des d’aquí, volíem donar-los les gràcies, per compartir aquest temps amb nosaltres i la lectura. Desitgem poder seguir veient-vos amb la freqüència que escolliu, ara en un altre lloc, la Biblioteca, amb unes regles diferents com parlar fluix però amb un avantatge considerable, tindreu molt més per a escollir.

Com dèiem al principi, fins molt aviat.
Ha estat un plaer.

També et pot interessar